a gentle reminder

Ocak 20, 2007

 

dibidipdip.

tam su an asik oluyorum sanirim. yani asik mi oluyorum bilmiyorum ama asik oldugumda da ayni turlu bir heyecan yasiyorum. asik olmaya yormak guzel, bir de nesnesi olsa keske?

bu fontu hic begenmiyorum ben sanirim, zaten bir template'im bile yok

onemli olan boyu.

uzun zamandir yapmayi cok ozledigim bir sey yapiyorum su an, yolculuk icin cd cekmek. birini cikariyorum, baska bir album koyuyorum, o sirada gozum baska bir albume takiliyor, ulan yoksa bu mu kosar? filan diyorum. "vay, bunla nasil okunur" diye onu tutup baskasini cikartiyorum. "vehey, bunla nasi anilar kosar" diye baska bir albume takiliyor gozum. birine bakip manzarayla eslestirip dusuncesiyle bile mest olabiliyorum. birinin masallar anlatacagini saniyorum bana. biri zaten hic yalniz birakmiyor. biri tutup pisiriyor. biri yuregimi hoplatip duruyor. biri huzurlu, neseli, tasasiz ediyor. biri yiyor.

yaklasik 3 saat sonra saskatchewan'in saskatoon adli sehrine (ben gerci hala boyle bir sehrin olduguna inanmiyorum ama) dogru yolculuga cikiyoruz. gecen haftadan kararlastirmistik, araba kiralayip bir gunlugune gidecek, sehri gezecek, geceligine 20 dolar verecegimiz bir otelde oldukca sacmalayacak (herkes ayni odada yatacagi icin sacmalamak farz olacak) ve ertesi gun geri donecektik. ben ve 5 komsum. gaku olmaz mi. hans arabayi kullanacak, hans alman (hadi ya?). ben de soforu kollayacagim, zira ehliyetimi burada kullanamiyorum ve direksiyonda baska biri oldugu surece uyumama imkan yok (peder, ya da super kullandigina inandigim biri olmadikca). ve ben ne yaptim? bugun gidecegimizi unuttum, unuttuguma da hic sasirmadim. haftasonu oldugundan yine kendimize odul vermeye susi yemeye gittik japonla ve orada konu acildi, ben bir sure kafama sictim, sonra bugun aldigim okumalari dusununce icime kurt dusurdum (cocukken de kicima dusururdum, bu parantezler de artik yeter yahu kapiyorum bye). gidip okumadigim icin vicdan azabi mi cekmeliydim, kalip doneklik mi yapmaliydim? iste bunlari dusunmek icin kendime 40 dakika verdim, ve 40. dakikanin sonunda cd icin album secmeye basladim. cunku vicdan azabindan korkan diger arkadasimla konustum ve gerekli sartlari sagladigini belirtti. arabada alman teknosu calinmayacak ve gevezenin agzina (bu herhangi bir kisi degil, bir kisi, hatta jay) yolculugun basinda bir bant yapistirilacak. - i might join your crew, but only with a satisfied condition -

her niyse! gidiyom ben!

siz de sunlara, sunlara, sunlara, sunlara bakin ben yokken. ben varken de bakin. ben her gun bakiyorum, 5 yasimdan beri.

nöt: bu arada asik oldugumu dusunmemin tek sebebi yolculuk icin cd cekiyor olma hissidir, o cok baska bir seydir.
möt: pinopi prakrastine etmeyecek di mi. bence pek kral olur, etmezse, yani etmezse

Comments:
aynı aşk bende de playlist oluşturma şeklinde gelişiyor, nitekim pazartesi sabahı 4+7=11 saatlik uçak macerasıyla okula -9 derecelere dönüyorum, ve bu dönüş sırasında bunalıma girmek fayda etmez niyetine en deli dolu playlisti yapacağımdırlar.
nöt:iyi yolculuklar
dütdüt:gevezelere bol yemek ısmarlarsan susarlar belki?
 
iste hala oldskool diskmen sevdamdan vazgecemiyorum. yoksa fakirim, ipod alamiyorum mu diyemiyorum?

ve sana da iyi yolculuklar sevgili miette.

yeni pornoculari da playliste atalim.
 
etmicem... :roll: =/

0: ii yolculuklar!!
.
.
.
1: gelecege ait not yahut bulunamadı gibi bişi!? (burası geldiinde dolacak)
 
benim oldskool da eski kasetçalarlı walkmanimdi. ama 2 senedir bıraktım onu :)

bütün yazılarını açıp okuduğumu sözlemek istedim sadece. senin için birşey ifade etmek zorunda değil ama yorum yazmak istedim. insanın tanımadığı birinin yazılarına karşı yakınlık hissetmesi tuhaf birşey.
 
iki türk bir japon bir gün çet ediyorlarmış başlıklı postu gecenin bi körü okuyup ardından linki kopipeyst edip msn listemdeki sevgili arkadaşlara ilettiğim andan beri, işte yaş anasınıfı ilk sene - 5 falan diyelim biz de -, okurunuzum hanfendi. size kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum, bu komenti yazarken ekrana gülümsüyorum.
 
dondum ki. hemen yolculugun en guzel albumunu soyleyeyim,

devics - stars at st andrea tabii.
 
1: hoş geldin!
 
benim sarkilarimdan da dinledin mi?
 
burda bir 7/11'a sordum adnan senses, yok dedi, bryan adams verelim dedi :(
 
Yorum Gönder



<< Home

Archives

10/2006   11/2006   12/2006   01/2007   02/2007   03/2007   04/2007   05/2007   06/2007   07/2007   09/2007   11/2007   12/2007   01/2008   05/2008   06/2008   09/2008   10/2008   03/2009   05/2009   09/2009   01/2010   08/2010  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?